SKAUSAFT ANTIBAKTERIELLE PRODUKTER

Da korona-smitten begynte å bre seg våren 2020, ble det en skrikende mangel på antibakterielle produkter i vårt nærområde. Skausaft lab og vår drift generelt hadde allerede meget strenge hygiene- og rengjøringsrutiner, og vi var storforbrukere av forskjellige antibakterielle produkter og biocider. Mange av disse produserte vi selv i vår egen lab fra etanol fra landets største leverandør.

Vi bestemte oss øyeblikkelig for å utvide produksjonen av biocider slik at vi kunne dekke en del av det lokale behovet. Vi sendte raskt en søknad til Miljødirektoratet, og fikk registrert en utvidet produktliste.

I løpet av kort tid fikk vi også stabile leveranser av helt luktfri 99,9 % etanol. Vårt laboratorium hadde allerede alt nødvendig produksjonsutstyr. Vi hadde også sikre kjemikalieskap og tilfredsstillende oppbevaringsrutiner. Vi utviklet raskt resepter og prosesser for å produsere et vidt spekter av produkter.

Som landets største produsent av e-juiceprodukter for røykeslutt hadde vi allerede over 100.000 tomme flasker, doseringsenheter og kanner i alle størrelser på lager. Straks våre produkter var registrerte, kunne vi sette i gang.

Vi markedsfører og selger i dag 18 varianter av hånd- og overflatedesinfekson, fra 50 ml-flasker med fem forskjellige doseringsløsninger, til 10-liters kanner. Alle produkter inneholder 80 % etanol. Våre produkter møter alle standarder, fra WHO’s anbefalinger til nasjonale krav. Vi selger i hovedsak til lokalmiljøet og til bedrifter i vårt område.

Alle våre varianter og størrelser kan produseres med kundens eget budskap og logo. Vi kan designe etikett etter ønske og trykke fullfarge vinyletiketter «på huset» uten tillegg i prisen.

Våre liters- og halvlitersflasker med pulltop brukes av mange håndverksbedrifter. Våre rimelige storpakninger med 50 ml-flasker er populære, og en god markedsføringsmulighet for mange bedrifter.