Registrering av persondata

Når du legger inn en bestilling hos Skausaft AS, må du legge inn persondata som for eksempel organisasjonsnummer, navn, adresse, e-post og telefonnummer. I forbindelse med kjøpet ditt samtykker du i å la oss lagre og bruke dataene dine for å kunne sende deg varene dine. 

Blir dataene delt med en tredjepart? Dine data blir delt med Visma Mamut, som leverer nettbutikkløsningen vår. Vi har opprettet en databehandlingsavtale med dem. Dine persondata blir kun delt med en tredjepart hvis betalingsmetoden krever at vi må videresende denne informasjonen. Ingen persondata blir solgt til tredjeparter. 

Hvilke data lagres og hvor lenge lagres det? Vi lagrer relevant data så lenge det er påkrevd, i henhold til Norsk regnskapslov. For å beskytte deg mot svindel, vil også IP-adressen din lagres. 

Rett til tilgang på dine data: I henhold til GDPR har du rett til å få tilgang på data vi har lagret om deg. Du har også rett til å kreve at data blir korrigert eller slettet. For hjelp, kontakt oss på skausaft@skausaft.no

Håndtering av persondata: Hvis du føler at vi ikke overholder kravene til håndtering av persondata, kan du kontakte Datatilsynet.