Salgsvilkår

Skausaft sender normalt varene samme dag eller senest dagen etter betaling er registrert. Frakt for varene legges til ved utsjekking i kassen. Du velger selv fraktmetode.

Dersom det er tomt for en vare vil du få beskjed om dette, og du vil få tilbud om refusjon eller en erstatningsvare.

Forbrukerkjøp er blant annet regulert forbrukerkjøpslovenangrerettlovenpersonopplysningsloven og e-handelsloven Ved å fullføre en bestilling i nettbutikken www.skausaft.no godtar du disse standard kjøpsvilkårene som gjelder for levering til forbrukere i Norge. For å handle hos oss, må du være over 18 år og ha norsk adresse.

Skausaft AS behandler persondata i følge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg vil aldri blir gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med eksterne registre. Vi følger ikke dine spor, vi er ikke koblet til noe analyseverktøy og vi tillater ikke eksterne annonser eller apptilknytninger. Vi gjør ikke noe for å øke vår egen (og derved din) eksponering eller sporbarhet på nett. Her skal du få være så i fred som det er mulig i vår digitale verden.

Vårt forhold til kunder og leverandører styres også av vårt etiske regelverk.

Av sikkerhets- og hygienehensyn kan e-juice, konsentrater, premix og aroma ikke returneres. Unntaket er varer som har intakt brytering og uåpnet wrap/forsegling. Er forsegling brutt, kan ikke juicevarer byttes.

Spesialbestillinger (konsentratordre over 250 ml og bulkvarer) kan ikke byttes.

Andre varer kan byttes når de er i salgbar stand som ny vare. Returkostnader betales av kjøper.

Alle våre salg, tilbud og kampanjer er beregnet på private forbrukere. For bedrifter og andre aktører gjelder egne priser og betingelser.