Om konsentrater

Mange av våre juicer finnes som konsentrater for selvblanding. Bruker du konsentrater, velger du selv hvilket forhold du vil ha mellom VG og PG. Da kan du for eksempel lage VG-utgaver som Skausaft ikke har i standardutvalget. Konsentratene finnes i flaskestørrelsene 30 ml og 100 ml og brukes i mellom 15 og 20 %, avhengig av hvor lenge du vil la juicen modne. Vi anbefaler å bruke lavere andel aroma og lang modningstid. En 100 ml-flaske med konsentrat brukt i 15% rekker til ca 650 ml e-juice, eller 13 stk 50 ml-flasker. En 30 ml-flaske med konsentrat rekker til 3 stk 50 ml-flasker e-juice.

 

Enkel mixing:

Å mixe sine egne juicer fra våre halvfabrikata er både enkelt og morsomt! Og i løpet av et år sparer en også betydelige beløp på det. Alt du trenger å gjøre, er å blande våre smaker med base med eller uten nikotin. Vi anbefaler at alle dampere skaffer seg et lite lager av god og sporbar nikotin fra en godkjent leverandør i EU.

Ut over det trenger du bare noe å blande i, noen enkle sprøyter eller en vekt, samt en god mixbase i enten 50/50 eller i 70/30. Og litt tålmodighet, siden alt man mixer trenger tid til modning. Har du litt tålmodighet, kan du selv lage juicer som er like gode som enhver juice du kan kjøpe.

Ta en titt på videoen og bli overbevist om at dette kan enhver klare: