Salgsvilkår

 

Skausaft sender normalt varene samme dag eller senest dagen etter betaling er registrert. Frakt for varene legges til ved utsjekking i kassen. Du velger selv fraktmetode.

Dersom det er tomt for en vare vil du få beskjed om dette, og du vil få tilbud om refusjon eller en erstatningsvare.

Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, personopplysningsloven og e-handelsloven.  Ved å fullføre en bestilling i nettbutikken www.skausaft.no godtar du disse standard kjøpsvilkårene som gjelder for levering til forbrukere i Norge. For å handle hos oss, må du være over 18 år og ha norsk adresse.

Skausaft AS behandler persondata i følge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg vil aldri blir gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med eksterne registre. Vi følger ikke dine spor, vi er ikke koblet til noe analyseverktøy og vi tillater ikke eksterne annonser eller apptilknytninger. Vi gjør ikke noe for å øke vår egen (og derved din) eksponering eller sporbarhet på nett. Her skal du få være så i fred som det er mulig i vår digitale verden.

Vårt forhold til kunder og leverandører styres også av vårt etiske regelverk.

Av sikkerhets- og hygienehensyn kan e-juice, konsentrater, premix og aroma ikke returneres. Unntaket er varer med ubrutt forsegling (brytering eller vakuumpose med logo).

Registrering av persondata

Når du legger inn en bestilling hos Skausaft AS, må du legge inn persondata som for eksempel organisasjonsnummer, navn, adresse, e-post og telefonnummer. I forbindelse med kjøpet ditt samtykker du i å la oss lagre og bruke dataene dine for å kunne sende deg varene dine. 

Blir dataene delt med en tredjepart? Dine data blir delt med Visma Mamut, som leverer nettbutikkløsningen vår. Vi har opprettet en datebehandlingsavtale med dem. Dine persondata blir kun delt med en tredjepart hvis betalingsmetoden krever at vi må videresende denne informasjonen. Ingen persondata blir solgt til tredjeparter. 

Hvilke data lagres og hvor lenge lagres det? Vi lagrer relevant data så lenge det er påkrevd, i henhold til Norsk regnskapslov. For å beskytte deg mot svindel, vil også IP-adressen din lagres. 

Rett til tilgang på dine data: I henhold til GDPR har du rett til å få tilgang på data vi har lagret om deg. Du har også rett til å kreve at data blir korrigert. For hjelp, kontakt oss på skausaft@skausaft.no

Håndtering av persondata: Hvis du føler at vi ikke overholder kravene til håndtering av persondata, kan du kontakte Datatilsynet.

Totalsum:
    Til kassen
    (0)